The Last Days of the Third Age

Helppo asennus


Lataa ensin modi lataussivustolta MBrepository, Rapidshare tai Gamefront.

Kun olet ladannut modin, avaa TLD.7z jollain arkistojenpurkuohjelmalla, joka tukee kyseistä tiedostomuotoa (esim. ilmainen 7zip).

Pura TLD-tiedosto
Mount&Bladesi Modules-kansioon, yleinen polku on esimerkiksi : C:\Program files\Mount&Blade\Modules. Käynnistä peli Mount&Blade\Modules\TLD-kansiosta kaksoisklikkaamalla IronLauncher.exeä.

Mikäli peli ei toimi, kokeile alla olevaa tapaa.


Huom: Alla oleva tapa estää sinua pelaamasta muita modeja tai alkuperäistä peliä, sillä se muuttaa itse pelin tiedostoja!


Manuaalinen asennus

Lataa ensin modi kuten edellä.
Kun olet ladannut modin, avaa TLD.7z-tiedosto jollain arkistojenpurkuohjelmalla, joka tukee kyseistä tiedostomuotoa (esim. ilmainen 7zip).


Pura TLD-tiedosto Mount&Bladesi Modules-kansioon, yleinen polku on esimerkiksi : C:\Program files\Mount&Blade\Modules. Tämän jälkeen mene: Mount&Blade\Modules\TLD\Data.

Klikkaa "Tyyppi"-nappia resurssienhallinnan yläosassa, jolloin voit helpommin valita kaikki samantyypin tiedostot.

Kopioi kaikki .brf-päätteiset tiedostot kansioon Mount&Blade\CommonRes. Korvaa tiedostot kysyttäessä.

Sitten kopioi kaikki .txt ja .xml päätteiset tiedostot kansiostaMount&Blade\TLD\Data ja liitä ne kansioon Mount&Blade\Data, korvaa tiedostot kysyttäessä

Sitten kopioi kaikki loput tiedostot (.pp-tiedostot ja videotiedostot) Mount&Blade kansioon (älä mihinkään alikansioon!), korvaa tiedostot kysyttäessä. Tämän jälkeen voit käynnistää Mount&Bladen normaalisti, valita TLD:n ja pelata!